Gudstjänst

"De höll troget fast vid apostlarnas undervisning och vid gemenskapen, brödsbrytelsen och bönerna." - Apg 2:42

Söndagens gudstjänst är central i vår församling. Vi samlas för att tillsammans lovsjunga, tillbe och ta emot Guds ord till oss idag. Välkommen oavsett om du är van eller ovan gudstjänstbesökare. Alla är välkomna!

Gudstjänst

Varje söndag kl 11.00 firar vi tillsammans gudstjänst i Centrumkyrkan. Välkommen att delta i sång, musik, undervisning, bön och få förbön om du så önskar.

Efter gudstjänsten är du välkommen att fortsätta dela gemenskapen runt fikabordet. Är det första gången du besöker oss bjuder vi naturligtvis på fikat.

söndax

Barnen har en egen samling parallellt med gudstjänsten. Det kan du läsa mer om här.

online gudstjänst

På grund av den rådande pandemin pausar vi våra fysiska gudstjänster tillsvidare, men du kan delta i våra gudstjänster via vår Youtube kanal:

lyssna på predikan

Vill du lyssna på predikan igen? Vi lägger upp våra predikningar på Söndag hela veckan där du kan lyssna när som helst, var som helst. Klicka på knappen nedan för att komma till Söndag hela veckan.

inför hans ansikte

Varannan onsdagskväll kl 18:30 firar vi en enkel bön- och nattvardsgudstjänst.

Att upptäcka bönen i sitt liv kan vara det stora genombrottet. Därför vill vi att det ska finnas möjlighet att mitt i veckan stilla sig i bön tillsammans och dessutom få fira Herrens heliga måltid, det förenande mötet med Kristus.

Address:

Kyrkan:
Prästgårdsgatan 13
Expeditionen:
Stationsgatan 8

telefon:

Ge en gåva:

Bankgiro:
Swish:

Prenumenera på Centrumkyrkans veckobrev: