barn & familj

"Då sade Jesus: 'Låt barnen komma till mig och hindra dem inte! Ty himmelriket tillhör sådana'” – Matt. 9:14

Vi vill att Centrumkyrkan ska vara en mötesplats för alla åldrar, där barn och deras familjer känner sig varmt välkomna. Vår verksamhet erbjuder bland annat söndagsskola, häng för mellanstadiet, konfirmation, tonårsträffar, babyrytmik och barnkör.

Söndax

Varje söndag i anslutning till gudstjänsten, har vi söndagskola (Söndax) för barnen. Först träffas alla i en storsamling där vi sjunger och leker tillsammans och barnen får höra bibelberättelser. Efter samlingen går barnen till åldersindelade grupper.

Lilla gruppen: 1-5 år

Mellan gruppen: 6-9 år

Våga Vilja Veta (VVV): 10-12 år

Har du några frågor eller är du intresserad av att hjälpa till på Söndax? Kontakta: söndax@centrumkyrkan.se

Mellanstadiehäng

För dig som går i 4-6:an ses vi på fredagskvällar nu och då. Det brukar bli en och annan rolig aktiveter och sedan massor av häng tillsammans. Ibland är vi i kyrkan och leker, spelar spel eller lagar något smarrigt fika. Ibland åker vi och badar eller hälsar på varandra. Här får man nya kompisar och man får ju såklart ta med sig kompisar också. Var med du också!

Funderar du på vad som händer de kommande fredagarna? Hör av dig till malin.aronsson@centrumkyrkan.se för mer information.

CK TILLSAMMANS

Välkommen till en härlig församlingskväll – här är ALLA åldrar välkomna, Vi äter pizza, lyssnar på härlig live-musik och alla som vill får var med i ett utmanande Kahoot (frågesport). Fokus är gemenskap!

Ta gärna med en vän!

 Håll utkik i kalendern för nästa CK Tillsammans-datum.

Smajl

Varje sommar åker vi på det stora och härliga barnlägret Smajl på Hjälmargården i närheten av Vingåker. Lägret är för barn i åldrarna 8-13 år. På lägret deltar barn från många orter och kyrkor, men Centrumkyrkans grupp är också som en egen liten grupp, så att alla ska ha en chans att lära känna nya kompisar som man sedan kan träffa i kyrkan under året.

Har du frågor eller funderingar, hör av dig till malin.aronsson@centrumkyrkan.se.

Babyrytmik

Babyrytmik
Sånger, ramsor och rörelse för barn och föräldrar. Efter musikstunden samtalar och fikar vi tillsammans.
Torsdagar kl 10.00 barn ca 9-18 mån och föräldrar. Start 26 januari 2023.
Torsdagar kl 11.15 barn ca 3-8 mån och föräldrar. Start 26 januari 2023.
Kostnad för 8 ggr inkl. fika: 470 kr

Med reservation för ändringar p.g.a. pandemirestriktioner.

Kursledare:
Heidi Rohlin Westin, musikpedagog utbildad vid Kungl. Musikhögskolan
Studieverksamheten sker i samarbete med Studieförbundet Bilda.
Vill du vara med? För anmälan och mer information om tid och pris, kontakta Heidi Rohlin Westin (musikpedagog) på rohlin84@hotmail.com eller ring 073-659 91 84.