ungdom

"Låt ingen se ned på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet" - 1 Tim. 4:12

”Guds hemma – Ditt hemma- Sumpans skönaste hörn”

Centrumkyrkan vill vara en mötesplats för alla åldrar och en plats där ungdomar känner sig sedda, välkomna och trygga.

Inget vanligt Chili i år, pga pandemin, men vi ordnar ett eget tonårsläger. Anmäl dig här.

chili & xl

Det årliga stora SOMMARLÄGRET på Hjälmargården. Alla tonåringars stora sommarläger! För dig som gillar schysst häng, roliga aktiviteter, undervisning i kristen tro, bön och lovsång! Här samlas 700 ungdomar och ledare för en vecka av galna upptåg, undervisning, bad, glass och andakter. Häng på!

Hjälmargårdens tonårsläger har två åldersindelningar, där CHILI är för högstadiet (de som ska börja 7:an – de som ska början 9:an) och XL är för 16+ (de som ska börja gymnasiet). Denna indelning gäller främst när det kommer till val av seminarier och någon/några aktiviteter, i övrigt görs allt tillsammans.

 

 

7up

Gruppen för dig som går på högstadiet. Vi träffas på fredagskvällar – leker och har kul tillsammans, fikar och avslutar med andakt. Välkommen – och du, ta gärna med en kompis!

Har du några frågor eller funderingar, hör av dig till vår ungdomsledare. 

hemgrupp

För dig som går på gymnasiet – vi ses en kväll i veckan och delar tron och vardagen, ber och fikar tillsammans. Välkommen att vara med – och du, ta gärna med en kompis!

Funderar du på tider och var vi håller till? Se senast info på vår Instagram: @ung.i.ck