Vi söker en ungdomsledare!

2022-08-25

Vill du vara en förebild för unga människor, visa de vägen till Jesus och in i en skön gemenskap? Ungdomsledartjänsten är deltid med möjlighet att jobba upp till 50%. Tillträde snarast.

Vi söker dig som vill vara en förebild för unga människor, som vill visa dem vägen till Jesus och in i en skön kristen gemenskap.

Centrumkyrkan är en ekumenisk församling i Stockholmsförorten Sundbyberg. Kyrkan ligger fantastiskt, på en höjd mitt i centrum, bara 20 meter från tunnelbanan. Just nu har vi ett 40-tal ungdomar som rör sig i och omkring vår församling. Vi har ett härligt gäng högstadieungdomar, gymnasieungdomar och unga vuxna som längtar efter att få komma närmre Jesus och vill ha kul tillsammans.

Tjänsten är en deltid, med möjlighet att jobba upp till 50 %. Du som kommer till oss kommer att få en god introduktion i vårt ungdomsarbete. I församlingen finns två anställda pastorer och en administratör som kommer att finnas vid din sida.

VI TÄNKER ATT:
– Du fixar att jobba både självständigt och tillsammans med andra
– Du har provat på att vara ledare i din egen kyrka eller i andra sammanhang
– Du gillar att hänga med tonåringar och unga människor
– Du gillar att ta egna initiativ och driva projekt
– Det är en bonus, men inget krav om du har gått bibelskola eller har en kort
teologisk utbildning.

Är du den vi söker? Hör av dig till malin.aronsson@centrumkyrkan.se.

AKTUELLT

Musik i vintertid

8 februari kl. 14.00. Kaggeholms musiklinje spelar och sjunger. Fika och gemenskap kl 15 i cafevåningen.

5 februari Nepal afton

kl. 18.00. I cafévåningen. Torsten Åhs berättar och visar korta filmer från Nepal.

CK-Tillsammans

3 februari kl 19.00-21.00. Familjefest med vänner från Ukraina. Mat, musik, kahoot och en massa kul för barnen!

Inför Hans ansikte

Tid för bön och nattvard mitt i veckan. Ett tillfälle att i stillhet och förundran vara inför Jesus.