Engagera dig

Det bästa sättet att känna samhörighet och gemenskap i församlingen är att engagera sig i någon av våra verksamheter. Hör av dig till expeditionen på 08-627 98 88 eller via info@centrumkyrkan.se om du är intresserad. Vill du bara vara med nån gång går det fint också!

Socialt arbete

Centrumkyrkan erbjuder en enklare sopplunch för behövande varje lördag och i samband med storhelger satsar vi lite extra. Vill du vara med och hjälpa till i detta viktiga arbete?

Kyrkvärd

Som kyrkvärd ingår man i en grupp som tjänstgör var åttonde vecka. Man hjälper till att ställa iordning lokalen, hälsar folk välkomna, delar ut psalmböcker och tar upp kollekt.

Fikagrupp

Fikagrupperna turas om att ansvara för kyrkfikat efter söndagens gudstjänst. Ett utmärkt sätt att dela arbetsgemenskap med en mindre grupp. Du behövs!

Soppgrupp

De flesta söndagar serverar vi en enkel sopplunch vid kyrkfikat. Vill du vara med och duka fram för detta och värma soppa? Du behövs!

Barn- och ungdomsverksamhet

Vill du vara med som ledare eller hjälpledare i vår barn- och ungdomsverksamhet så är du välkommen att höra av dig!

Hör av dig till expeditionen på 08-627 98 88 eller skriv till info@centrumkyrkan.se

onsdag 16 oktober 12:00
Onsdags bibelstudiet